Pengembaraan 6 Jahanam : Angkor Thommanon

2 Comments

Assalamualaikum...

ceritera kembali bersambung...

tapi dalam entry ni aku takde banyak benda nak diceritakan...

makanye, kita layan gambar je la erkkkkk....




susunan batu-batu tu sangat menarik...dan aku rasa cam ade maksud disebaliknya...tapi tak dapat nak aku ceritakan sebab aku pun tak tau...hehehe...ye la, seperti korang sedia maklum, kitaorang mane ade amik tourist guide kan, so tak tau la sangat kisah-kisahnye...ngeeee... :D

Malaysia Next Top Model
yang best kat angkor ni, ade cam pentas runway...bleh perasan jadi model jap...heheheheh....


tempat aku berdiri tu, adalah salah satu pintu masuk...tinggi pintu tu, tinggi aku je...so min yang lonjong, terpaksa la berdiri belakang skit dari aku....so sesape yang tinggi memang kena tunduk kalo jalan masuk guna pintu ni...untuk orang yang tinggi cam aku dan kebawah, bleh rileks je la lalu pintu ni... :)


ok lah, itu sahaja untuk entry kali ni...pasni ade lagi satu entry, last entry untuk pengembaraan kitaorang ke angkor-angkor yang ada kat Siem Reap...

angkor yang dijadikan lokasi untuk pengambaran cite Tomb Raider...nak tengok tempat nye camne, tunggu next entry yaaaaaa.... (^_^)v




You may also like

2 comments:

  1. bestnya...cam ala ala pose tepi tingkap kat kg rumah melayu lama....

    ReplyDelete

Powered by Blogger.