Menang Female/Laurier Promotion

17 Comments

2 minggu yang lepas, sampai je umah, ternampak sepucuk surat dari Blu Inc Media Sdn Bhd terletak di atas cabinet...

hati dah dup dap dup dap...

dah mula tertanya-tanya...

aku menang ke???

terus tangan laju membuka surat....dan senyuman pun terukir...

alhamdulillah...aku menang!!!


selalunye kalo aku masuk contest, susah untuk aku menang...sampai dah give up pun ade nak masuk mane-mane contest kat magazine...tapi entah nape, tahun ni terbuka balik pintu hatiku untuk try masuk contest...dengan harapan bleh menang kan...dan tak sangka, rezeki memihak kat aku.... :D

so semalam, decide la nak gi amik kat opis Blu Inc...


terkejut aku bile dapat beg berisi barang laurier ni....Elensha (orang yang menyerahkan hadiah) siap cakap, dalam beg ni ade semua jenis produk laurier...aku pun oooo kan aje...dan senyum...sebab aku masih terkejut...hehehhee...

sesampai di umah, aku pun punggah....mak aihhhh...memang banyak giler...bak kata laki aku, boleh buat stok setahun...haha...

banyak kannn...

mekasih Blu Inc Media and Laurier sebab pilih aku sebagai pemenang...

pasni harap-harap boleh menang lagi contest... (^_^)v


*entry pengembaraan 6 jahanam akan bersambung selepas entry ni... :D



You may also like

17 comments:

  1. bestnyaaaaaaaaaaaaaaaa kak.. tahniah kak :)

    ReplyDelete
  2. wah tahniah.. tak sia-sia mencuba kan..
    save budget 2012. he he

    http://sitiatikah.com

    ReplyDelete
  3. mak aih banyaknya.. if tak sempat nak habis.. lanting2 la kat kita ek.. :)

    ReplyDelete
  4. ella & cik lily -> mekasih... :D

    ReplyDelete
  5. tyka -> mmg save budget...bleh buat bli benda lain...oppssss...heheheh

    ReplyDelete
  6. Akmal -> x sangka leh dpt bnyk ni... :)

    ReplyDelete
  7. Wawa -> insyaAllah, boleh dilanting2kan kalo x smpat nk abiskan semua...hehehehehe... :D

    ReplyDelete
  8. memang stok setahun pun...hehehehe

    ReplyDelete
  9. wahhh!! banyaknye!!! jimat duit beli pad pasni. hihi..

    ReplyDelete
  10. @deqnoor mmg jimat banyak tak yah beli pad utk beberapa bulan...hehhee

    ReplyDelete
  11. @NadyaBubble bleh2, meh amik kat umah akak...hehehehe

    ReplyDelete
  12. @Sharidawati Shahrudin mekasih kak, tetiba mood rajin tu datang...hehe...kalo x, xde rajin mane pun... :D

    ReplyDelete

Powered by Blogger.