My Pinky Moments Contest

6 Comments

Happy Sunday to All!!!

ape korang buat erk wiken ni...

kalo korang tak tau nak buat ape, jom join contest yang dianjurkan oleh Eyriqazz.com and Madammondoq.com...

banyak adiah menarik menanti tau...





Hadiah-Hadiahnya :
Tempat Pertama : RM150 + Duit Kertas RM20 baharu 
Tempat kedua : RM80 + Duit kertas RM1 dan RM5 baharu
Tempat ketiga : RM50 + duit kertas RM1 dan RM5 baharu
Hadiah saguhati x 10 pemenang = RM10 Cash/top up


Like terbanyak = RM30 cash/top up
Cabutan bertuah peserta 1-30 ,3 pemenang = RM10cash/top up
Peserta lelaki pertama join contest = RM10cash/top up
(Mungkin bertambah jika penaja bertambah,currently RM80 akan di addkan later) ni latest info yang aku amik dari blog Eyriqazz.com


syarat-syaratnye adalah : 


1) Buat satu entri yang bertajuk "My Pinky Moments" . Di entri itu sharekan gambar terbaik anda yang menepati tema ini (Maksimum 2 gambar saja dibenarkan).
2) Like entry ini...(di bawah Last but not least, Think Pink!! ) <-- entry di blog eyriqazz yee
3) Link kan entri anda ke entri ini ("My Pinky Moments") dan tinggalkan permalink entri anda di sini -->   http://t.co/aKXloWoS   (WAJIB)
4) Di akhir entri anda letak ayat ini " Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com dan Madammondoq.com ditaja bersama HazmanFadzil.Com , Alyzafisol.com , Blogr.my , Sharidawati.blogspot.com dan Enveeus.Com"
5) Tarikh tutup 31 March 2012




so tengah boring-boring tak tau buat ape kan...pe kata join contest ni...mane nak tau, korang boleh menang ke kan...

semoga berjaya...

(^_^)v



You may also like

6 comments:

  1. hallloooo.... saya Mr Pinky!!!

    ReplyDelete
  2. DN dah join! ^_^

    http://deqnoor.blogspot.com/2012/03/my-pinky-moment.html

    ReplyDelete
  3. bagus bagus.. promote kan contest ni.. kak sha belum lg promote kan..

    ReplyDelete
  4. Hurmm... Gambarnya maner ? tak nampak punnn...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.