Nuffnang Birthday Party Outfit by The Poplook

13 Comments

pakaian aku malam tu, bukan di sponsored oleh The Poplook yeeee...

tapi kalo dapat sponsored betoi memang best giler....*berangan

aku beli kat The Poplook...hehehe...

and aku sangat suka baju ni sebab kainnye yang best dan design yang cantik....




thank you ThePoplook sebab keluarkan baju yang cantik...pasni akan ku posing ngan baju-baju dari kamu yeee... 

Outfit of the Day
Tudung - Dibeli di Ampang Point
Baju - ThePoplook
Jeans - Forever21
Kasut - Charles & Keith
Handbag - Forever21
Bracelet - Flea Market The Curve

*tak penah-penah aku share pasal baju aku, tetiba arini gatai nak buat kan...haha...takpe la, sekali sekala...ape salahnya kan...

(^_^)v





You may also like

13 comments:

  1. pandai u bergaya...bagus2x...

    ReplyDelete
  2. Reenee -> tq... :)

    Madam -> me tooo...suka sangat poplook...

    Lisa -> tq... :)

    Kak Sha -> hehee..tq... :)

    ReplyDelete
  3. kasut baru ke? charles & keith tu.. :)

    ReplyDelete
  4. Kid -> tq... :)

    Nath -> me too..love the blue top so much... :)

    Wawa -> kasut lama, jarang pakai sebab tinggi sangat...hehehehe...tapi suka kasut tu.. :D

    ReplyDelete

Powered by Blogger.