Happy 5th Birthday Nuffnang!!!!

6 Comments

sungguh ku tak sangka, cempedak jadi buah nangka...ehhh...aku dapat invitation dari Nuffnang untuk celebrate Nuffnang's Birthday....yippie!!!! lompat bintang 10 kali...tak leh lompat banyak-banyak, semput oooo...haha.... :P


tema kaler biru....so takde la masalah sangat nak cari baju sebab aku memang hantu kaler biru...so konpem-konpem la ade baju biru kan...sep duit tak yah beli baju baru...hehehee...

on that day, aku pegi ngan adik aku dan bf dia since my sis pun dapat invitation jugak...en.osbon, tak dapat nak join...terpaksa la keseorangan...sob sob sob...

Credit picture to NadzFisol

Credit picture to IsaacTan
sesampai nye di Neverland Club, kena register dulu....then dapat goodies bag yg agak berat (time ni tak check pun dapat ape)...amik gambar jap kat Wall of Fame...tinggalkan wish pada board yg disediakan...pastu masuk ke dalam dan mencari blogger-blogger yang dikenali...hehehe...

bile blogger bertemu blogger...ape lagi...borak laaaaa...pastu posing amik gambar...ni ade la gambar yang diamik malam tu oleh blogger-blogger yang bawak kamera...aku tak amik gambar sebab takde camera canggih...hehehee...aku jadi tukang senyum n posing je malam tu... :D

Credit picture to HazmanFadzil

Credit picture to Deqnoor
oppsss...sori girls, ku jadi paling menyerlah dalam gambar ni sebab duk depan sekali...hahahha... :P


with blogger Shakiddo...yang banyak membantu ku dalam dunia blogging...actually aku dapat banyak tips berblogging dari Kid...dan ade jugak la aku blajar dari blogger-blogger lain...ye la, kita yang baru kena la banyak belajar kannnn... :)


Wawa & Siezuka...malam tu baru kenal Siezuka...n surprisingly, aku baru tau dia duk sebelah blok aku jeee...lorrr...kita duk dekat ghupanye...

Credit picture to DayDeck86

Credit picture to DayDeck86

tengok...kan ku kata tadi, asal jumpa mesti berborak...hehe...

malam tu, kitaorg dihiburkan dengan persembahan tarian dan band Figure It Out...dan emcee of the day is Phat Fabes

Credit picture to IsaacTan

Credit picture to IsaacTan

tak lupa juga ade speech dari Big Boss, Timothy Tiah...

Credit picture to DayDeck86


ni video yang aku capture malam tu...sori la ade goyang-goyang skit...almaklumla, amatur yang amik kan... ;)

makanan malam tu memang sedap jugak...nak tambah berpinggan-pinggan, aku malu...lagipun kalo aku bertambah makan, abis la diet aku...so say no no no to tambah-tambah...hehehe...

Credit picture to NadzFisol
ni adalah barang-barang dalam goodies bag tu...banyak kan...tak rugi datang ke party ni...

and last but not least, Thanks a lot Nuffnang...and Happy Birthday to You!!!!!!



*masih menunggu gambar ku bersama Wawa, PenMerah, DarkBatman dan of cos la with RedMummy...nanti kalo ade gambar lagi, aku update kat sini ye...





You may also like

6 comments:

  1. tunggu kite update ye awak, ada gambar awak dgn kita ni =)

    ReplyDelete
  2. wah dpt megi la...sedap nye >_<

    ReplyDelete
  3. Reenee -> tu la, kitaorg mengharapkan kedatangan u malam tu...

    Ziera -> ade erk gambar kita kat awak..ok2, kita tunggu... :D

    Farizam -> sedapppp...hehehee

    ReplyDelete
  4. tulah pasal padahal kita berjiran jer.. harap nanti kita berjumpa lagi.. kalau nampak kita kat rumah tu tgur2 lah yer.. hihihihi... memang x sangka betul.. :-)

    ReplyDelete
  5. now i regret for not going T_T

    ReplyDelete

Powered by Blogger.