Yeay! Dapat Invitation to NAPBAS

4 Comments
korang ingat tak aku penah buat entry Nuffnang Blog Awards, Here I Come?? dan hantar ke Nuffnang untuk dapatkan peluang jemputan ke event yang besar ni...

alhamdulillah...aku dapat invitation tu...yippie!!! kegembiraan yang tak terkata dengan kata-kata...hehe...

memula masa Nuffnang tweet kat Twitter yang diaorang dah announce the winner tu,


aku terus je buka email...dengan harapan yang amat tinggi semoga terpilih...pastu bile buka email, takde ape-ape pun...sedih sangat...masa tu dah pikir, ohh takde rezeki aku nak pegi event tu...time tu, muka dah macam ape dah...


nak ilang kan kesedihan, aku sambung la buat keje...sebab time tu pun memang keje tengah berlambak kan, so boleh la ilangkan kesedihan tu...

tak lame lepas tu, aku cam tergerak plak nak baca email lagi....buka buka je...haaaaaaaa....nak menjerit pun ada...YES!!!!! dapat jugak invitation tu....time tu gembira tak terkata...senyum sampai telinga...kalo boleh senyum besar lagi, aku dah buat dah....hahahaha...terus tweet kat twitter nak mengambarkan kegembiraan aku...


over-excited aku dapat invitation ni, sampai tulis kat twitter pun tak betul...hahaha...

rasa bersyukur sangat, peluang yang aku idam-idamkan untuk jumpa blogger-blogger lain akhirnya tercapai...harap sangat dapat berkawan secara realiti dengan blogger-blogger lain...selalunya, bersembang dekat alam cyber je...tak komen kat entry, twitter...tu je la medium yang boleh digunakan pun...so dengan peluang ini, dapat la aku face to face dengan diaorang kan...

tak sabarnye nak tunggu 16hb ni...mulai sekarang aku akan pikir ape aku nak pakai nanti, nak mekap camne, nak pakai kasut ape...hehehe...from head to toe akan aku pikir-pikirkan...siapa-siapa nak bagi cadangan pun, amat aku alu-alukan... :D


waaaaahhhhhhhh....giler tak sabar nak tunggu hari kemuncak niii....




You may also like

4 comments:

  1. yeay!! tahniah...bleh la jumpa disana ye.. :)

    ReplyDelete
  2. dan saya bersedih.. sob sob sob..

    ReplyDelete
  3. ala ella, jangan la sedih sangat...nanti sye amikkan gambar utk awk tengok ye...mane tau, ella dapat pegi yg kali ketiga nye ke.. :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.