Nuffnang Awards dalam Chopp! TV9

9 Comments


memula dapat tau...bile en.osbon tweet kat aku...


aku yang terpinga-pinga, takde depan tv, sebab duk ade kat opis lagi...terus reply tweet dengan perasaan yang tak percaya muka kuar tibi....


pastu bile en.osbon reply yang ini...


terus aku excited sebab muka kuar tibi...suh en.osbon capture, dia kata tak sempat sebab few seconds jee...huhuhu...sedih2...

tapi pastu aku terpikir-pikir, time bile diaorang record...sebab setahu aku, aritu aku tak nampak pun orang TV9 kat situ...ke sebab diaorang pakai biase yang buat aku tak cam...hmmm..whatever la...janji muka kuar tibi...tu yang penting...hahahahahhaa....ape korang ingat keje ngan co tibi ni, boleh slalu kuar tibi ke? bile kira brape kali je muka aku terpampang kuar tibi...tu pun brape seconds je...huhu...sebab tu kalo kuar tibi, perangai excited terlebih tu menjelma...hehehehhehee.....


taadaaaa...dapat gak aku capture muka aku....hehehehhee....

papepun, aku rasa bertuah dapat attend NAPBAS...sebab bukan sahaja jumpa blogger, siap boleh masuk tibi tuu...ngeeeee...dan tak mustahil kalo kuar kat mane-mane magazine nanti... ;)

yang pasti Nuffnang awards boleh dikatakan bukan calang-calang event...

Bravo to Nuffnang for make it the event awesome!!!


(^_^)v




You may also like

9 comments:

  1. wah, bestla, hehe.. congrate sbb dpt join :)

    ReplyDelete
  2. tertanye2.. muka kite masuk tv ke tak. hehehehe!

    ReplyDelete
  3. Wah.. mukaku pun ada disituewww

    ReplyDelete
  4. wahh best dpt kuar tv lagi tu..kelas!

    ReplyDelete
  5. cik syue -> thanks...

    reenee -> heheh...nnt kita cekkan erk...

    hazey -> hehehe...mesti la ade, time ni kan kita baru kenal2...

    kathy -> haha..bukan slalu kuar tv.. :D

    ReplyDelete
  6. woooowww.. alyza fisol menjadi retis... nak sainnnnnnn!!!! =)

    ReplyDelete
  7. laaa!! muka i tak kuar ke??? ahakss...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.