Cek Nuffnang dah sampai!!!!

11 Comments
Cek Nuffnang aku dah sampai laaaaa...

gambar kredit pada Citra Hati Aliesha Kirana


tapi itu semua hanya dalam mimpi...realiti nya, aku tak cash out lagi pun...nak cash out pun, earning tak banyak mane pun...ciput lagi...bagi la tiga digit baru aku cash out (harapan yang tinggi mengunung nak ratus2 :P)


kali ni saje nak buat tajuk entri yang propa...sebab aku tengok cam ramai je yang buat tajuk ni...so aku pun sibuk-sibuk nak menyelit gak..hehehee...

dan ramai-ramai yang buat tajuk ni, memang diaorang dapat pun cek nye...tolak aku je tak...


anyway, congratulations to blogger yang dah dapat merasa duit Nuffnang...


doa-doakan aku pun cam korang satu hari nanti, dapat merasa duit blogging...





You may also like

11 comments:

  1. SunGguh propa..eksaited aku bce!!

    ReplyDelete
  2. anonymous -> hahaha..menjadi gak propa ku...ngeeeeee... :D

    cik kema -> best ke? x dapat pape pn lagi ni..huhuh..

    ReplyDelete
  3. insya Allah...satu hari dapat la...:)

    ReplyDelete
  4. hahaha.. propa yea.. insyaAllah, dulu kid 6 bulan betungkus lumus baru kuar cheque pertama.. :)

    ReplyDelete
  5. kid -> hehehe...sekali sekala buat propa...syok gak kan... :D sye masih berusaha utk dapatkan cheque yg pertama ni..

    ReplyDelete
  6. tahniah. terernya. terenya.. :)

    ReplyDelete
  7. titan -> terer untuk ape ye...terer propa erk..hehehe.. :P

    ReplyDelete
  8. haiii kak...dah sampai pon cek nye sye tak dapat pon lagi...sme la duit kte ciput je baru..hehe btw done klik iklan nuffnang akk huhu

    ReplyDelete
  9. @ezyra daniel: tq dikkk...alhamdulillah...merasa dah dapat cek nuffnang...hope lepas ni dapat lg... :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.