Naikkan Traffic dengan TRIBERR

3 Comments
korang pernah dengar tak pasal TRIBERR???


aku pun baru je dengar arini...dan terus join...dan terbukti memang menaikkan traffic serba sedikit...ok la tu kan, satu cara baru untuk naikkan traffic selain ping blog ape semua tu...

meh aku cite skit pasal TRIBERR ni...aku nak cite lebih2 pun, aku baru je join petang tadi lepas baca entry AzriJohan ni...sebelum tu, thanks AzriJohan sebab introduce benda ni to me....dan actually dia dah join komuniti triber Chief Denaihati sebelum ni dan dia jugak dah create satu komuniti - Kelab Blogger...which is, aku pun join tribe tu...thanks for the invitation yeeee...


TRIBERR ni actually web yg akan auto re-post entry korang ke twitter...so tak perlu korang nak publish banyak2 kali kat twitter untuk follower korang baca...dengan join TRIBERR, semua tu automatik je...then bile korang join TRIBERR ni, setiap ahli dalam tribe yg sama akan auto re-post jugak entry korang kat follower mereka...cer imagine kalo di auto publish kat twitter orang lain, tak ke secara automatik rating TRAFFIC korang akan naik? of course la akan naik...orang yg tak penah notice kewujudan blog korang pun, dah bleh tau dah yg korang ade blog...

kalo korang tak paham ngan explanation aku, korang boleh baca kat blog AzriJohan, dia lagi terer explain..hehehe...

Baca kat SINI dan SINI...

Lagi banyak tribe korang join, lagi cepat TRAFFIC korang naik...


Join my tribe - Alyza's Blogger Friends dengan menghantar DM to me @alyza8716

dan join jugak tribe AzriJohan - Kelab Blogger dengan menghantar DM to @azrijohann


CEPAT2 JOIN SEKARANG, TEMPAT ADALAH LIMITED!!


*kalo nak join tribe aku, makesure follower korang lebih dari 50 orang (hehehe...guna syarat yg same cam AzriJohan...jgn marah nooo)


You may also like

3 comments:

  1. camner nk join yer? dah follow awak td

    ReplyDelete
  2. pernah dengar.. tapi tak guna :)

    ReplyDelete
  3. padlie -> sye dh invite awk dh...

    ken -> try la guna... :D

    ReplyDelete

Powered by Blogger.