betoi ke tak leh invest kat ASB & ASN ni???

sila click image utk view yg lagi besar

ade sape2 nak share opinion n explain?huhuhu...
Wishing all the best to Harimau Malaya...


Jangan hampakan rakyat Malaysia yg mengharapkan kemenangan malam ni termasuklah en.osbon ku...

*Semangat waja btoi laki aku ni...sanggup pi naik moto...
Mai Mai Mai

Mai singgah Dress Like Us

Kami skang amik order utk Inner - Half...



sedap pakai, kain cotton lagi...sebelum2 ni kita pkai inner cam baju tu kan, skang dah tak payah pakai yg baju tu, pakai yg cenggini je...tak panas, tak tebal...

skang kami amik order utk sape yg nak order inner ni...ade macam2 kaler boleh diorder...

kalo nak order, sila la isi form ni erk...

oppsss lupa nk gitau...price nye RM18...tak masuk postage...
apekah kilat kucing??

cer korang translate ke english...

haaaaaa....

THUNDERCATS laaaaa...

kartun zaman kecik2 dlu...selalu ade kat TV2 kul 7 petang...cite feveret tuu...tak penah miss tau...sampai la abis penyiaran nye kat TV...punya la semangat sampai baju pun ade tau...hahahaha...dah macam anak laki dah aku ni...mintak baju thundercats la...ninja turtle laaa...bile start cite disney best2 baru la nak pakai cam pompuan2...

dengar katanye, THUNDERCATS nak kuar balik TV Series...kalo betoi la kuar balik kat TV, nak je aku nengok...hehe...


pastu plak cam ade movie jugak nak kuar tahun depan...tapi tengok ke trailer nye, cam tak best sangat pun...papepun tunggu la next year, kuar ke idak...kalo kuar, aku mungkin jadi salah sorang penyumbang keuntungan cite tu...heh...


yg pasti, aku tak sabar tengok SMURFS...haishhh lambat sangat la plak kuar...Nuffnang tak nak kasi tiket free ke tengok SMURFS...kalo ade, tolong reserve 2 tiket yeeee...hehehe...*berangan la nk dapat tiket preeee... :P


Nak Menang Duit Syiling Malaysia Siri Ketiga?? Meh join Wordless Wednesday Contest 3 dari Eyriqazz.

Published with Blogger-droid v1.7.4
layanzzz video yg menarik ni...



tapi tu semua dusta tau...tak semua pompuan camtu tau...hanya pompuan mata duitan je yg camtu...

en.koko share kat FB, aku share sini...hehe...
jenjalan kat blog, terjumpa blog MTT (Thanks MTT for sharing it)...1 benda yg aku suka sangat2, dia bagi list group2 kat FB yg bleh ping blog..mane nak sangka, banyak giler group rupanye...at least dapat la naikkan trafik skit kan... :)

so kat sini, aku nak share2 kat korang jugak...sharing is caring kan...takkan nak makan sorang2 je kan...

aku listkan ikut susunan huruf erk...senang skit korang nak tengok...


Pasni boleh la korang ping ke group2 ni yeee...

n kalo ade lagi group yg takde dalam list ni, inform aku k...nanti aku tambah lagi kat list ni...

selamat berping ping ping...
Pengumuman!! Pengumuman!! Pengumuman!!

ade bilik untuk disewa


untuk perempuan bujang sahaja yeeeee...

kat Blok L, Desa Mutiara, Mutiara Damansara...

dekat dengan The Curve, Ikea, Ikano, One Utama...n macam2 la...

Sewa Bulanan RM300 termasuk sewa, bil air, bil api (letrik la) & security...

kalo nak masuk, bawak beg baju jee...katil, tilam ape semua tak payah bawak, dah ade dah..

peti ais, TV, astro, dapur pun ade jugak..

bleh kata kan fully furnished la...memang betoi2 korang bawak baju je...tak payah pikir nak bawak benda lain...

kalo berminat, tinggalkan contact number kat comment ye...or antakan email ke alyza8716@yahoo.com...

kemasukan pertengahan Ogos atau Awal bulan September...
Holla all!!!

amacam korang arini...ade tuesday blues ke???

takat monday blues suda la, arini kita buat keje ngan semangat yeee...chaiyok!! chaiyok!!

okeh, semalam aku memang tak update langsung belog sebab aku penat sangat...penat weekend tak abis, dah masuk keje...pastu kena siapkan keje...penat tak terkata...huhhu


sebenarnye weekend baru ni aku attend training PruBSN yg diberi nama HEADSTART...training untuk memantapkan ilmu di dada...tiga hari turut2 aku bertraining....dari kul 9 pagi sampai 5 petang...dah macam pegi keje ari biasa dah kan...tolak takde jem je...


sepanjang training, bermacam2 benda aku belajar...dari A sampai la ke Z (bukan blaja ABC 123 ye.. :P)...banyak giler ilmu yg aku dapat...baik dari trainer, baik dari kawan2 jugak...ilmu yg takkan aku dapat kalo aku tak join training ni...memang sesuai ngan nama nye HEADSTART, memang menjadi titik mula perjalanan hidup seorang perancang kewangan untuk membantu orang lain untuk merancang kewangan, mendapatkan perlindungan dan mendapatkan yg terbaik untuk diri mereka dan keluarga mereka...(penuh skema ayat aku tu...haha)...

tapi memang lepas attend training ni, aku lebih bersemangat untuk membantu orang...dan aku harap, dengan ilmu yg aku dapat tu, dapat la bantu aku menghadapi rintangan2 yg sukar tak sukar tu... :D

Bermula pada hari ini, aku akan start enjin untuk bantu membantu orang di sekeliling untuk dapatkan yg the best dalam hidup diaorang...dan demi masa depan diaorg jugak.. :D

kengkawan semua, doakan aku yeee...
mai mai mai...mai tempah biskut raya...

macam2 jenis ada...nak hat cekelat tak cekelat, kacang tak kacang, macam2 la...

mai cuci mata dan tempah...

Chocolate Chip Cookies

80 Biji
RM18
(Ribbon on request)


Dari Kiri :
Denmark Cookies - RM27
White Chocolate Denmark Cookies - RM29
Mocha Coconut Cookies - RM27
Van Houten Cookies - RM26
White Chocolate Van Houten - RM26
Chocolate Cornflakes - RM26



Dari Kiri :
White Chocolate Cornflakes - RM26
Biskut Kelapa - RM28
Chocolate Bubble Rice - RM26
Chocolate Almond Bubblerice (48pcs) - RM31
Rich Cornflake Raisin Cluster - RM31
Shortbread Cookies - RM26