Balik Kampung Ho Ho Ho Balik Kampung

2 Comments
yeehaaa!!!

wiken yg best sebab dapat balik kampung yg terchenta...

yg paling best bile dapat makan macam2...

main request je kat mama, semua dapat...

kat umah mentua pun dapat makan macam2...hehe...

dah la request macam2, siap tapau balik kl lagi...buat lauk seminggu...walaupun tau memang tak sampai seminggu konpem abis... :D

nak tau ape yg aku tapau...

mee kari
(dah lame tak makan mee kari mama, aritu balik tetiba tingin nak makan)


sambal sotong kurita

udang masak lemak cili api

kuih pau - homemade by mama


kat mak mentua, request rempah ratus giling...hehe..dapat la rempah asam pedas, masak lemak n kari ikan...


anyways thanks a lot mama sebab masak macam2 untuk alg, en.osbon n angah...bajet memula tak nak request pape, tapi sesampai je kat Nibong Tebel, tetiba ade je nak request macam2...hehehe...

n thanks to mak coz tolong belikan rempah ratus yg sedap tu...

pasni balik kampung, konpem ade benda lain yg aku akan request plak...mengalahkan org mengandung request nye walaupun belum berisi pape... *wink


You may also like

2 comments:

  1. sambal sotong kurita tu sedap nye,.waa,.terliur nih,.=ppp

    ReplyDelete
  2. sedap...yummy!!! mak masak lagi...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.