Pavlova, Tiramisu & Banana Fritters

2 Comments
~ entry yg berada dalam draft berkurun lamenye...heh ~

few months ago, mase kitaorg tengah busy buat DRP...ade suatu hari tu, lepas setelkan keje kat DRP site, umie terus memecut keretanye ke Empire, Subang...

misi utama adalah untuk makan red velvet cake kat Whisk...

tapi entah macam mane, setiba nye kat Empire tu, boleh plak berubah pikiran...nak makan pavlova plak kat Serai...

Since masing2 tak penah merasa manisan kat situ, so kitaorg decide untuk duduk makan & merasa dessert2 yg ade kat Serai...


kitaorg meng'order' pavlova, tiramisu and banana fritters with chocolate & vanilla ice-cream...

umie nye order, banana fritters...



kak sofia nye order, pavlova...


my order, tiramisu...


kak sofia & umie with our desserts...


me, menempek muka ngan pavlova kak sofia...hehehe

price nye sye tak berapa ingat sangat coz dah lame dah makan, ye la, name pun entry lame kan...yg duk berhabuk dalam draft...hehe...

tapi ape yg boleh saya katakan...range price nye antara rm10 ke rm15...depends pada desserts yg kita nak la...dan desserts kat Serai memang sangat sedap...sye tak puas makan pavlova tu...rase cam nak lagi...

insyaAllah one day sye akan pergi sane untuk makan dessert lagi...hehehe



You may also like

2 comments:

  1. yummy desserts but the best will be the pavlova.

    ReplyDelete
  2. yup2..suddenly craving for pavlova...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.