Takaful Health

0 Comments
Kesihatan tubuh badan adalah perkara paling penting untuk kita semua. Dengan itu, Prudential BSN Takaful memperkenalkan pelan Takaful Health iaitu satu pelan perubatan yg memberi anda GANJARAN untuk kekal lebih sihat. Melalui pelan ini, jika anda sihat, anda layak untuk menerima bonus tahunan sehingga RM500 tapi jika anda sakit, kami akan lindungi anda. Menarik kan pelan ini.

Bermacam2 manfaat yg anda akan dapat melalui pelan ni


1) BONUS TIADA TUNTUTAN
anda layak menerima bonus tanpa tuntutan bermula dari RM100 sehingga RM500 (mengikut pelan yg diambil) dalam tahun tersebut.

2) Perlindungan MENYELURUH untuk bil hospital & pembedahan
dengan pelan ini, kos rawatan anda akan ditanggung, tak kira la samada anda dimasukkan kehospital atau memerlukan pembedahan atau mendapat rawatan pesakit luar, anda tetap dilindungi.Dengan pelan ini jugak, InsyaAllah anda tidak perlu risau akan kos perubatan & simpanan anda akan sentiasa terjaga dan tidak berkurangan.

3) MENGETEPIKAN had tuntutan tahunan
Sekiranya anda memilih pelan TH200 dan ke atas, anda tidak perlu risau sekiranye kos rawatan melebihi had tuntutan tahunan anda.

4) Pelan yg MAMPU DIMILIKI
dengan Prudential BSN Takaful ini, anda tak perlu risau kerana pelan yg disediakan, sangat sesuai dengan keperluan dan belanjawan anda.

yang paling menarik dalam pelan ini, anda akan dilindungi sehingga umur anda 70/80 tahun.


sekiranya berminat, boleh la contact saya at alyza8716@yahoo.com or 012.534.6258


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.