Rambut masih kekal same

2 Comments
korang ingat lagi tak entry ni yg sye buat minggu lepas...pasal mahu potong rambut...

konon2 nya nak potong rambut pendek...pasainye dah bertahun2 asyik style rambut same je...tu yg mintak suggestions korang2...

tapi at last...tak potong pendek pun...trim skit2 je...huhuhu...

bak kata senior stylist tu...rambut ku dah kerinting, kalo potong pendek, konpem lagi kerinting...so untuk mengelakkan rambut jadi tak cantik...dia trim skit2 je...lagi 6 bulan baru leh potong rambut...tu pun kena potong layer...layer dalam...bukan layer luar cam slalu sye duk potong kat kedai...disebabkan slalu potong layer luar, rambut dah jadi kerinting...dah takde dah rambut lurus..huhuh..sedih kan...

so on that day, trim rambut skit2...then basuh rambut...then buat hair spa...1st time buat hair spa...rase best sangat2...rase rambut sangat lembut...best!!! pasni nak buat hair spa lagi!! tapi tunggu la sebulan dua dulu...he he he...

jom layan gambar yg banyak capture, tapi tempek skit je kat sini...

mahu cuci cuci itu rambut

tengok...nak blow rambut ku, sampai kena buat 2 orang...hahaha...membuktikan betapa tebal nye rambut ku... :D

taarrrraaaa...my new hair...same je kan...takde beza ngan sebelum ni...

to all my ex-housemates, korang perasaan tak rambut style cenggini...same kan mase kita duk menyewa dulu...huhu...tak berubah pun..

tunggu la lagi 6 bulan, kot2 ade style rambut baru plak...

iklan : Dengan hanya ber'twitter' pun leh tambah duit...


You may also like

2 comments:

  1. hampeh nye en.osbon...ade ke kata macam kak limah...hampessss...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.