PruBSN Ummah

0 Comments
sape2 penah dengar tak benda ni?

pernah? tak pernah?

takpela, meh sye explain skit...


PruBSN Ummah ni adalah untuk memenuhi keperluan Rohaniah, Perlindungan dan Simpanan - semuanye dalam satu...

PruBSN Ummah adalah satu pelan unik yg akan membantu anda mencapai aspirasi anda untuk memenuhi kewajipan yg dituntut oleh agama. Ia bukan sahaja melindungi dan menyediakan anda simpanan pada masa depan, malah ia juga membantu anda sebagai seorang Muslim melalui ciri2 uniknya seperti Elaun Haji, Badal Haji, Manfaat Berganda dan Penulisan Wasiat Islam.

Manfaat2 penyakit kritikal juga disediakan dalam pelan ini. Sekiranya anda disahkan menghidap penyakit2 kritikal, pihak pruBSN boleh memastikan simpanan anda terus meningkat.

Ditambah lagi jaminan kewangan sekiranya anda meninggal dunia or disahkan hilang upaya kekal dan menyeluruh. Boleh menjamin keperluan kewangan masa depan untuk keluarga anda, memastikan tanggungjawab kewangan anda yg masih tertunggak dan wang tunai tambahan bernilai RM2 ribu untuk manfaat khairat kematian.

Dan sekiranye anda meninggal dunia atau hilang upaya kekal sebelum mengerjakan haji, pihak pruBSN akan menguruskan apa yg perlu supaya Badal Haji ditunaikan bg pihak anda.

Apa yg paling penting, dapat melindungi masa depan orang2 yg tersayang.

Dengan perbelanjaan Haji yg tinggi, dengan pruBSN Ummah, ia dapat membantu anda menambahkan wang simpanan supaya dapat menunaikan ibadah ini.

Bonus Loyalti juga layak diterima jika anda mendaftar sebagai pemegang pruBSN Ummah ni.

sekiranya anda berminat atau ingin lebih information pasal pelan ni, bleh la contact sye dengan menghantar email alyza8716@yahoo.com...


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.