Chocolate Lava Cake

2 Comments
arini sudah ari khamis...sok lusa dah weekend...weeee...suka2...

ni nak cite skit pasal chocolate lava cake yg sye makan semalam kat Secret Recipe


korang tengok cake ni...menarik tak???

mase tengok gambar cam menarik je...expectations pun agak tinggi gak la untuk cake ni...

tapi bile sampai2 je n terus rasa...alamak, fail la...ni bukan chocolate lava seperti yg diharapkan...huhuhuh...

keras...n tak melted langsung kat tengah...tapi disebabkan dh order, terpaksa la makan...sib baik share ngan umi...kalo sorang2, mau tak abis...frustrated sungguh laaaaaaa...tak mau beli dah....

kalo korang nak makan cake ni, better gi tempat lain kot...jangan gi SR yeeee...


You may also like

2 comments:

  1. SR nye tak sedap...gi kat the apartment, katanye kat situ sedap lagi...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.