25

2 Comments
dh lame aku tak update blog ni...bz skit sejak 2 menjak ni...so, today nk cite skit psl 25...

25 merupakan tarikh keramat utkku di mana ia merupakan tarikh lahir ku...25 Januari 1984...thn ni aku dh pn cecah 25 thn...tak sangka dh 25thn dh aku ni...huhu...kejap je rasenye...

then, br2 ni aku meng'happy'kan parent ku dgn dpt keje kat company yg berumur 25thn jgak...alhamdulillah aku telah menunaikan impian parent ku n aku telah berjaya msk ke company yg aku telah target selama ni...so, dgn itu aku berjanji akan keje leklok kat company tu n bantu famili dgn hasil yg aku akan dpt tak lame lg...

dgn no 25 di thn 2009 ni, aku berdoa agar segala perjalanan hidupku berjalan ngan lancar dan diberkati Nya...


You may also like

2 comments:

  1. owhhhhh..
    aku baru tau ko nye besday hari tuh...

    hepi belated besday niza~!!
    ^__^

    ReplyDelete

Powered by Blogger.